Julens A till Ö

Nu är det mindre än 3 veckor till julafton och vi på klickahem hoppas att du hinner köpa alla julklappar i tid till dina nära och kära. Här kommer en lista på ord från A till Ö som vi associerar med julen. Håller du med?

Julens A till Ö

Advent

Bak

Clementiner

December

En fröjdeful jul

Förväntningar

Glögg

Hyacint

Ischoklad

Jesus

Kaffe

Lucia

Mandel

Nisse

Ost

Pepparkaka

Queen speech

Renar

Skinka

Tomte

Under granen

Vörtbröd

White christmas

Xmas

Yllevantar

Zzzzz

Åtrå

Änglar

Önskningar

Vi vill också passa på att rekommendera vår kategori kropp med massa härliga produkter som fungerar utmärkt som julklappar.

Årets julklapp är här!

Och årets Julklapp 2015 är…….

…Robotdammsugaren!

Städning är en syssla som många vill slippa och med en Robotdammsugaren frigörs tid för familj, vänner och fritidsaktiviteter.

Varför blir robotdammsugaren årets julklapp?

Robotdammsugaren representerar den tid vi lever i 
Det har länge talats om det smarta hemmet och nu kan vi på riktigt säga att vi är där. Innovativ teknik driver på robotiseringen i samhället och med dagens tidspress söker vi verktyg som kan underlätta i vardagen. Robotdammsugaren kombinerar efterfrågan på hjälpredor i vardagen med ett starkt fokus på hemmet.

Robotdammsugaren säljs i många exemplar
Robotdammsugaren växer i popularitet och funktionerna blir ständigt bättre. Fler och fler inser nyttan med en automatisk dammsugare. Redan i fjol sågs ett ökat intresse, men det är först i år vi har sett den riktiga försäljningsboomen. De säljs i många exemplar och finns i olika prisklasser och modeller.

Robotdammsugaren har fått ett nyväckt intresse
De första robotdammsugarna dök upp runt år 2000. De första modellerna på marknaden gav varierande städresultat. Men de moderna versionerna på marknaden idag har mognat, förbättrats kvalitetsmässigt och motsvarar bättre konsumenternas förväntningar och behov.

Under vår kategori webbutiker hittar du robotdammsugare, men det smidigaste är att använda sökfunktionen på sajten!

Vi på Klickahem vill passa på att önska en riktigt god jul och ett gott nytt år!