Snart är hösten här

Regnet det bara öser ner sjöng Siw Malmqvis 1970. En låt som blev en odödlig klassiker och passar bra så här i slutet av Augusti när vi närmar oss hösten. Men det behöver inte vara så farligt med regn om du har ett bra paraply som skyddar dig. Under taggen paraply kan du se vårt utbud av paraplyer. Varför inte göra tillvaron lite roligare med ett paraply i form av ett hjärta eller med ett skaft som ser ut som ett samurajsvärd?

Ett annat sätt att lysa upp tillvaron nu när mörkret sakta men säkert sänker sig över landet är att införskaffa sig en eldkorg eller ett eldfat. Skapa en mysig atomosfär utomhus med en eldstad som du enkelt kan flytta runt för att få ljus och värme. Glöden kan även användas till att grilla något gott. Våra eldkorgar och eldfat hittar du här.

Vi på Klickahem hoppas att ni får en bra höst och vill passa på att rekommendera er att ta några minuter och lyssna på Siw Malmqvist ljuva stämma.

 

Datorer och skärmar för skolstarten

Nu har skolorna dragit igång och inom de flesta utbildningar är det nästan ett krav att du ska ha en dator. På klickahem har vi samlat fleratalet datorer i olika prisklasser för att du ska hitta någon som passar dina behov. Här finns enklare datorer för ordbehandling men även kraftfullare laptops för dig som gillar att spela. Besök vår kategori Bärbara datorer och klickahem en dator.

Laptop

 

Sitter du och pluggar eller jobbar mycket hemma? Då kanske du är intresserad av en skärm. I vår kategori Skärmar har vi samlat datorskärmar i olika storlekar och prisklasser.  Få ut maximal prestanda oavsett om du älskar excel eller spelar det senaste skjutspelet.

27 tums skärm

Vi på Klickahem önskar dig lycka till med studierna och hoppas att du får en trevlig höst!

Höstjackor i stil och skur

Hösten närmar sig med stormsteg och vi tycker självklart att du ska unna dig en snygg höstjacka. Välj mellan flera olika märken, stilar och färger och hitta en jacka som passar dig. Hittar du inga jackor du gillar under kategorin höstjackor? Prova vår kategori vårjackor istället.  Oavsett om du letar efter en funktionell regnjacka eller en stilig rock så hjälper Klickahem dig hitta inspiration till hösten.

Nedan ser du exempel på några av modellerna du kan hitta:

 

Summer Vintage International 10Abeko, Vårjacka, Agnes, TurkosLazio JacketDidriksons, Jackam Sage SS14

 

Vi på klickahem hoppas dock på att sommarvärmen håller i sig ett tag till och väntar gärna med att ta på sig de varmare jackorna.